Welkom, bezoeker! [ Registreren | Login

€3.95

KLASSIEKE HONDENSPORTEN – De Jacht, Speuren, Apporteren, Africhting, Gedrag en Gehoorzaamheid, Obedience en Schapendrijven – Als Nieuw!

  • Straat: Drapeniersdonk 317
  • Stad: Apeldoorn
  • Provincie: Gelderland
  • Land: Netherlands
  • Postcode: 7326 AL
  • geplaatst: 6 november 2016 11:33
  • Loopt af: Deze Advertentie is verlopen
scannen0059
scannen0060

Uitgebreide omschrijving

Redactie Over Dieren. KLASSIEKE HONDENSPORTEN – DE JACHT, SPEUREN, APPORTEREN, AFRICHTEN, GEDRAG EN GEHOORZAAMHEID, OBEDIENCE EN SCHAPEN DRIJVEN -, 64 blz., geillustreerd met tal van afbeeldingen in kleur, origineel omslag ca. 21x15cm., 1e druk, Uitgave Welzo Media Productions, Warffum 2002. Een – als nieuw – exemplaar van deze zeer interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw1

Samenvatting: In dit boek komen verschillende hondensporten aan de orde zoals de jacht, speuren, apporteren, africhting, obedience en schapen drijven. Per sport wordt aangegeven welk ras geschikt is en welke diplomaÕs de hond kan behalen om het hoogste niveau te bereiken. Alle informatie over verenigingen die de opleidingen en wedstrijden organiseren, is te vinden in dit boek. Zonder gedegen opvoeding en training zal het beoefenen van een hondensport niet makkelijk zijn. In het laatste deel van het boek staan alle gedrags- en gehoorzaamheidscursussen – vaak vereist om te beginnen met een sport – op een rij. Het boek is ge•llustreerd met veel fotoÕs van honden in actie. Sporten met de hond is goed voor hond en baas en zoals blijkt uit het boek een tijdrovende bezigheid. Maar daartegenover staat het plezier dat beiden hieraan kunnen beleven en dat is ook veel waard. Iedereen die overweegt met zijn hond te gaan sporten vindt in dit boek de benodigde informatie.

Recensie: Korte beschrijving van zeven soorten van hondensport, waarbij sommige sporten onderverdeeld zijn in categorieen naar zwaarte: jacht, speuren, apporteren, africhten (politie)honden, gedrag en gehoorzaamheid, obedience, schapen drijven. Met vermelding van de rassen die geschikt zijn voor bepaalde sporten. Voor de beschreven sporten worden adressen verstrekt waar men voor een bepaald onderdeel terecht kan. De inhoudsopgave fungeert als register, tekst in twee kolommen. Glanzend papier, kleurenfoto’s. Op de kaft staan drie soorten hondensport afgebeeld tegen een groengele achtergrond.

A.E.M.M. Algra-Rijks

Geen tags

950 keer bekeken, 4 vandaag

  

plaatsings ID: 834581f06e03cd49

Rapporteer probleem

Je verzoek wordt verwerkt , even geduld aub ....

Laat een reactie achter

UA-80302103-1